Video : Tipsbladet
Rygter

Danskerklub meldes interesseret i Mourinho

José Mourinho er færdig i Tottenham, men den tidligere Real Madrid-boss rygtes nu tilbage til La Liga, hvor Valencia angiveligt er interesseret i den 58-årige portugiser.

José Mourinho er ikke længere chef for Pierre-Emile Højbjerg, men den portugisiske stjernetræner kan fremover komme til at træne en anden dansk landsholdsprofil. 

Således skriver det spanske medie Todofichajes, at Valencia-ejeren Peter Lim er interesseret i at hente José Mourinho til Daniel Wass' klub. 

Vil arrangere møde
Ifølge Todofichajes har Peter Lim været i telefonisk kontakt med José Mourinhos agent, Jorge Mendes, med henblik for at få arrangeret et møde med den nu tidligere Tottenham-boss. 

Valencia har haft Javi Gracia som cheftræner siden juli, men spanieren kan altså blive afløst af Mourinho, der tidligere har været i La Liga fra 2010 til 2013. Mourinho stod i disse år i spidsen for Real Madrid, og portugiseren sikrede blandt andet madrilenerne et spansk mesterskab i 2012. 

Valencia ligger i øjeblikket på 14. pladsen i La Liga-tabellen, så der vil være tale om lidt af en udfordring, hvis José Mourinho skal føre Daniel Wass' klub tilbage til toppen af spansk fodbold.