Video : Tipsbladet
Generelle

Laudrup forudser risiko for dårlig stemning i store EM-trupper

Ifølge Michael Laudrup kan det meget vel medføre gnidninger i flere EM-trupper, at der denne gang er udtaget 26 mand til hver trup.

Luis Enrique har fået kritik for kun at udtage 24 spillere til den spanske EM-trup, men ifølge Michael Laudrup har den spanske landstræner muligvis fat i noget af det rigtige. 

I et interview med Berlingske peger Michael Laudrup, der under EM er ekspert hos Viaplay, således på, at han i sin egen trænerkarriere har haft overvejelser om, hvor stor en trup bør være. Den danske landsholdslegende peger således på, at man i en turnering som EM aldrig kommer tæt på at bruge 24 spillere. 

Og trupper på 26 mand kan godt skabe spændinger i EM-trupperne, lyder det fra Michael Laudrup i interviewet med Berlingske.

- Det kan det godt. De danske trupper har altid været gode, og vi har altid haft en god harmoni ved slutrunder. Der er sjældent problemer, men man hører om det fra andre trupper, lyder det således fra Michael Laudrup.

Michael Laudrups udtalelse fandt sted inden, at den spanske EM-lejr blev ramt af coronavirus, hvor både Sergio Busquets og Diego Llorente er blevet smittet. Spanien møder på mandag Sverige, hvor Dejan Kulusevski har testet positiv for coronavirus.

UEFA valgte at lade EM-deltagerne udtage 26 spillere i stedet for 23 på grund af coronapandemien.