Video : Tipsbladet
Champions League

Rasende stjerne har fået stjålet CL-guldmedalje

Reece James har desværre ikke længere det fysiske bevis på, at han har vundet Champions League. Tirsdag fik Chelsea-backen således stjålet sin guldmedalje.

Reece James vandt Champions League i sidste sæson, men Chelsea-profilen har ikke længere sin guldmedalje.

I et opslag på Instagram har Reece James således nu afsløret, at han er blevet udsat for et indbrud tirsdag aften, hvor han var i aktion på Stamford Bridge, da Chelsea slog Zenit med 1-0 i Champions League. 

- Om aftenen den 14. september 2021, da jeg spillede for min klub i Champions League, brød en flok kujonagtige indbrydstyve ind i mit hus. De formåede i samlet flok at løfte et tungt pengeskab, der indeholdt nogle af mine personlige ejendele, ud i deres bil, lyder det således fra James i opslaget.

- Jeg opbevarer aldrig nogle af mine smykker i mit hus, så det eneste, der var i pengeskabet, var min Champions League-guldmedalje, min Super Cup-guldmedalje og min EM-sølvmedalje. Disse medaljer har jeg vundet ved at repræsentere Chelsea og England. Bedrifter, der aldrig kan tages fra mig, uanset om jeg har de fysiske medaljer til at bevise det.

- Alligevel appellerer jeg nu til alle Chelsea- og England-fans om at hjælpe med at identificere disse udskud, som aldrig vil være i stand til at slappe af, på grund af beviserne, der eksisterer imod dem. Politiet, mine rådgivere og Chelsea (og mange andre) står alle bag mig, og vi har konkrete indikationer på, hvem forbryderne er. Vi nærmer os dem. Heldigvis var der ingen til stede under indbruddet, men jeg vil gerne understrege, at jeg har det godt.

- Jeg er glad for at have denne platform til at informere jer om denne kedelige oplevelse, og jeg håber, at vi sammen kan identificere disse personer, så vi kan få retfærdighed.

Indbrud under fodboldkampe er desværre ikke en ny ting. Tidligere er det blandt andet sket for spillere som Angel Di Maria, Weston McKennie, Jan Vertonghen og Robin Olsen.