Video : Tipsbladet
Superliga

Solbakken: Schjelderup ville udvikle sig bedre dér

I stedet skulle han være blevet i Norge, mener den norske landstræner.

FC Nordsjællands unge nordmand Andreas Schjelderup slog hurtigt sit navn fast i Superligaen, og det er ingen hemmelighed, at Farum-klubben kæmpede med særligt FC København om at få spilleren fra Bodø/Glimt.

Den tidligere FCK-manager Ståle Solbakken, der i dag er norsk landstræner, fortæller nu i et interview med norske Nettavisen, at han tror, at Schjelderup havde haft bedre af at blive hjemme i Bodø end at tage til FCN.

- Han fravalgte jo FCK efter, at jeg havde været til mange møder med hans far. Det gjorde han, fordi Nordsjælland garanterede ham spilletid med det samme. FCK er altid ude efter at få de største talenter i Skandinavien, og det var han jo, siger han og fortsætter:

- Samtidig mener jeg, at han kunne have fået mindst ligeså god udvikling - om ikke bedre - af at blive i Bodø/Glimt, lyder det fra Ståle Solbakken.

Desuden ser Solbakken ikke et stort salg på omkring 75 millioner kroner være på vej.

- Ikke lige nu. Han skal imponere mere i Superligaen for at nå helt op på det niveau. Men Andreas er absolut en spiller, som er interessant for andre klubber. Man skal ikke se bort fra, at han bliver et af deres næste store salg, forklarer Solbakken.

Solbakken selv har senest også været ude med en klar melding om sin egen tid som spiller i Superligaen, hvor han bestemt ikke holder sig tilbage. Læs mere om det her.