Video : Tipsbladet
Bundesliga

Lysner for Oliver Christensen: 50-50 om spilletid

Den tidligere OB-målmand har endnu ikke spillet for Hertha Berlin, men det kan givetvis snart ændre sig.

Den 22-årige danske målmand Oliver Christensen har siden sit skifte til tyske Hertha Berlin ikke fået spilletid endnu, selvom han nu har været der i et halvt år. Det lader dog til, at det lysner for ham nu.

Det melder den tyske avis Bild ifølge Fyens Stiftstidende.

Her bliver der peget på, at den vante keeper Alexander Schwolow ikke har klaret det så godt på det sidste, og derfor kan pladsen altså være helt lige kamp nu.

- 29-årige Alexander Schwolow ville være en af de bedste målmænd i ligaen. Hans udfordring: Nu skal han kæmpe for sin stamplads, fordi han i 22-årige Oliver Christensen har en stærk konkurrent. Schwolow har kun trøjen med nummer 1 med 50 procents sikkerhed, skriver avisen.

Hertha skal søndag møde FC Köln, hvor hovedstadsklubben går ind til kampen med en rimelig plaget trup, da både Ascacibar, Björkan, Boyata, Gechter, Tousart og Zeefuik er blevet smittet med corona.

Endvidere er Lukas Klünter og Marton Dardai skadet, så de må undvære fire forsvarsspillere til kampen.

Oliver Christensen er en af de spillere, som OB på det seneste har været med til at udklække til målmandsposten. Hvordan kan det være, at de er så gode til det? Læs mere om det her.