Video : Tipsbladet
Superliga

Glem det OB: Det er slet ikke der, man er

OB kan se ind i et forår, der kan blive mere end grumt for klubbens selvforståelse - det handler om overlevelse.

Krisen er tydelig i OB. Ambitionen om at komme i Top-6 døde tidligt i foråret, og med det seneste nederlag til Vejle Boldklub, blev det fynske flagskib for alvor trukket ned i nedrykningsspillet.

Inden slutspillets 10 spillerunder er OB bare fem point foran netop Vejle Boldklub, og panderynkerne er blevet mange i og omkring OB.

- Det er en alvorlig situation for OB. Syv point i anden halvdel af Grundspillet. Jeg tror ikke, at modstanderne har svært ved at sove om natten, inden de skal møde OB. De har fem point ned til Vejle, der på mystisk vis ser ud til at være sportsligt i live.

- OB skal i gang nu, og det nytter ikke at tale om ambitioner og hvor gode spillere, der er til rådighed og at materialet er til at spille top-6. Det er slet ikke der, man er efter den magre pointhøst og en række glubske modstandere, der hellere end gerne vil hive OB helt ned i sølet.

- Der venter en rigtig hård test for OB i resten af foråret, siger Troels Bager Thøgersen i kommentaren, du kan se øverst i videoen.

OB lægger i slutspillet ud med en hjemmekamp mod FCN, der har høstet lige så få point som OB, inden overlevelseskampen fortsætter ude mod SønderjyskE