Video : Tipsbladet
Superliga

Optakt: OB - SønderjyskE

SønderjyskE er færdige i Superligaen, mens OB jagter tre point i kampen om syvendepladsen.

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 14.00
Spillested: Nature Energy Park, Odense
Dommer: Anders Poulsen
På TV: TV3 Sport
Hashtag: #obsje #sldk

Holdnyt:
OB
Søndag fortsætter OB's jagt på Viborg FF og syvendepladsen, når SønderjyskE kommer på besøg. De grønblusedes forspring er skrumpet til et point forud for weekendens spillerunde.

OB må til den opgave formentlig - som de seneste mange spillerunder - undvære Mikkel Hyllegaard, Tarik Ibrahimagic og Ryan Johnson Laursen. Til gengæld er Aron Thrandarson blevet klar igen.

Mihajlo Ivančević og Sander Svendsen var ikke med i midtugen mod Viborg FF på grund af skader, men begge er udtaget til opgøret mod SønderjyskE.

Kasper Larsen er fraværende med karantæne, hvilket efterlader et stort hul i midterforsvaret, hvis Ivančević ikke er kla til at spille fra start.

SønderjyskE
Efter 1-1 mod FC Nordsjælland stod det malet i sten, at SønderjyskE i den kommende sæson skal spille i 1. division. Det kan selvfølgelig give dem mere frihed på banen til opgøret mod OB.

Det kan også give Henrik Hansen og det øvrige trænerteam mulighed for at eksperimentere.

De kommer ikke til at eksperimentere med Patrick Banggaard, Emil Berggreen, Emil Holm, Duplexe Tchamba og Kristofer Kristinsson. som er på skadeslisten og er ude af søndagens opgør.

Marc Dal Hende er til gengæld tilbage fra karantæne.

Bud på startopstillinger:
OB (4-2-3-1): Bernat - Mickelson, Tverskov, Ivancevic, King - Okosun, Thomasen - Sabbi, Frøkjær-Jensen, Breum - Jebali

SønderjyskE (4-2-3-1): Flø - Vinderslev, Gartenmann, Sanneh, Dal Hende - Thomsen, Kornvig - Frederiksen, Gallegos, Jensen - Buch Christiansen

Karantæner:
OB: Kasper Larsen
SønderjyskE: Ingen

Profilen:
Det er svært at komme uden om Issam Jebali i øjeblikket. Han har scoret fire mål i fem kampe og er en af mange årsager til, at OB henter point på stribe. Han er holdets offensive omdrejningspunkt, så ham skal SønderjyskE forsøge at lukke ned, hvis ikke de skal komme på overarbejde.

Vidste du, at...:
OB er det hold i Superligaen, som har vundet flest dueller langs jorden i denne sæson. 1134 dueller har de vundet. Vejle Boldklub følger efter med 1104 vundne dueller.

Dom:
SønderjyskE er rykket ned, mens OB fortsat har syvendepladsen at kæmpe for. På et toptændt Nature Energy Park er det svært at forestille sig andet end en OB-sejr. 2-0 vinder de.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: