Video : Tipsbladet
Superliga

David Nielsen reagerer på Brian Priske-rygter

AGF lurer angiveligt på Brian Priske og flere andre træneremner. Nu kommenterer David Nielsen rygterne.

AGF overlever i Superligaen. Det er det eneste positive, man kan sige om AGF's sæson, der har været helt til rotterne og kastede endnu et nederlag af sig søndag. Derfor spekuleres der naturligvis i, at århusianerne står foran et skifte på trænerbænken, og nu reagerer David Nielsen på de seneste rygter.

Det gør han i et interview med Århus Stiftstidende.

Søndag kunne Ekstra Bladet fortælle, at AGF skal have været i kontakt med Brian Priske, og at svenske Poya Asbaghi desuden står på listen på Fredensvang.

Det er naturligvis ildevarslende for David Nielsen, der dog tager historien i stiv arm. Han fastslår, at det ikke påvirker ham.

- Nej, det gør det ikke. Det er helt naturligt efter at vi har haft den sæson, vi har. Vi har talt fyring siden starten af sæsonen. Hvis ikke AGF i hele den periode er begyndt at kigge sig om efter om der kan være et alternativt, hvis det er dét, vi lander på, så er det meget naturligt. Det er fint, siger AGF-træneren til Århus Stiftstidende.

AGF er uden sejr i de seneste 13 kampe, og efter søndagens nederlag mod Viborg FF varslede direktør Jacob Nielsen, at der kommer til at ske ændringer på Fredensvang i løbet af sommeren.

David Nielsen har været AGF-træner i fem år. Han har vundet 75 af 183 kampe.