Video : Tipsbladet
1. division

EfB-dok på vej: Forstår hvis de ville springe fra

Udsendelserne kommer til at vække opsigt, lyder det fra den programansvarlige på TV Syd, som står bag serien.

Det har ikke været en sæson, som Esbjerg-fans vil se tilbage på med glæde, når de fremover vil tænke tilbage på den, som er ved at være overstået nu. Klubben er i overhængende nedrykningsfare og har skiftet træner flere gange.

Det er alt sammen noget, som der kommer en dokumentarserie om på TV Syd, hvor programansvarlig Camilla Villefrance Selch er imponeret over, at EfB har gennemført det hele vejen. Det fortæller hun i et interview med Ekstra Bladet.

- Det har været vildt interessant, og jeg har vildt meget respekt for alle i Esbjerg for at have lukket sådan op og ladet os følge med i hele processen, siger hun og fortsætter:

- De må have haft lyst til at springe fra flere gange. Men det har de ikke gjort, lyder det fra Camilla Villefrance Selch.

Hun vil dog ikke sige for meget om den aftale, som der har været med den vestjyske 1. divisionsklub.

Derudover peger hun på, at det bliver en serie, som kommer til at vække opsigt, som viser, hvordan det har været at være i klubben i den periode, som blandt andet har budt på træneren Peter Hyballa, som fik en række spillere til at forlade klubben.

Det er planen, at dokumentarserien vil blive sendt for første gang til september, og her vil der være ti afsnit.

Kritikken mod Esbjeg er senest kommet fra en tidligere sportschef, som peger på, at klubben er begravet i lort. Læs mere om det her.