Video : Tipsbladet
Superliga

Uvis fremtid for AGF-angriber

På lørdag spiller AGF sæsonens sidste kamp, og det kan også blive Mustapha Bundus sidste kamp. Hans lejeaftale udløber til sommer, og det er uvist, hvad der skal ske med kantspilleren fra Sierra Leone.

Der kommer gang i svingdøren i AGF over den næste periode.

David Nielsen forlader sin post som cheftræner, og han skal afløses af en ny. Derudover har venstrekanten Jon Dagur Thorsteinsson kontraktudløb, og det ventes, at han rykker udenlands, hvor blandt andre Royal Antwerp og Lecce bejler til islændingen.

Og derudover er der også et spørgsmålstegn om manden, der har besiddet den anden kant for AGF i store dele af sæsonen, nemlig Mustapha Bundu.

Den tidligere stjerne er blot lejet i Anderlecht, men den lejeaftale udløber denne sommer. AGF har en købsoption i lejeaftalen, så der er en mulighed for at forlænge samarbejdet. Men lige nu er det helt uvist, hvad der kommer til at ske, fortæller Mustapha Bundus agent, John Sivebæk. 

- Det, vi forholder os til lige nu, er, at han har en aftale med Anderlecht, der løber to år endnu, og at han har en låneaftale med AGF frem til 30. juni. Hvad der skal ske derefter, har vi overhovedet ikke overblik lige nu, siger John Sivebæk til Tipsbladet.

Har der været møder med sportschef Stig Inge Bjørnebye og AGF?

- Vi har selvfølgelig haft en løbende dialog om, hvad der skal gøres, men i sidste ende handler det om, hvad AGF - hvis de er interesserede i at fortsætte samarbejdet - kan finde ud af med Anderlecht.

Det har jo ikke været et super godt for Mustapha Bundu i Anderlecht. Så hvad er planen, hvis det ikke bliver AGF?

- Det er svært at sige. Det afhænger af, hvilke andre muligheder der dukker op, og hvad Anderlecht vil. Det har jeg ikke fået noget at vide om endnu. Det har vi ikke rigtig forholdt os til, for der har været rigeligt med at få AGF tilbage på ret køl. Det er det, Bundu har koncentreret sig om. Vi tager fat i det andet, når den sidste kamp er spillet på lørdag.

Mustapha Bundu, 25 år, har i indeværende sæson spillet 23 kampe for AGF med tre mål til følge. Lørdag kan han spille sin sidste kamp for “De Hviie”, hvis han kommer i aktion mod FC Nordsjælland i sæsonens sidste kamp.