Video : Tipsbladet
Superliga

SL-klub giver farvel-blomster til 10 spillere

Der er 10 spillere med kontraktudløb, der alle får blomster lørdag, selv om måske en eller to kan fortsætte i klubben.

Det gør ondt at rykke ud af landets bedste række, da der er færre indtægter, og derfor skal truppen også justeres til i Haderslev-klubben SønderjyskE.

Her oplyses det på klubbens hjemmeside, at 10 spillere får farvelblomster i forbindelse med lørdagens opgør mod Viborg FF.

Det er ikke udelukket, at alle 10 også forlader klubben, da en enkelt eller to - som sportsdirektør Esben Hansen forklarer det - kan få nye aftaler, men sikkert er det altså, at en større del af de 10 siger farvel. 

De 10 er:

Stefan Gartenmann, Rilwan Hassan, Lawrence Thomas, Benjamin Schubert, Lasse Haysen, Faris Moumbagna, Daniel Prosser, Emil Holm, Emil Kornvig og Bubacarr Sanneh.

Gartenmann og Thomas forlader klubben, mens Holm allerede er blevet solgt til Spezia. Kornvig er lejet i netop Spezia og skal altså tilbage.

- Vi har ti kontraktudløb denne sommer, og vi skal naturligvis have sagt ordentligt farvel til dem alle, og derfor vil vi være rundhåndede med blomsterne til sæsonens sidste kamp. Vi kan endnu ikke udelukke, at en enkelt eller to også vil være i klubben efter sommerferien, men vi giver hellere en buket for meget end for lidt, siger Esben Hansen til klubbens hjemmeside og peger især på én mand, der har leveret stort i SønderjyskE:

- Alle spillerne fortjener en flot afsked på Sydbank Park, men jeg fornærmer næppe nogen, hvis jeg siger, at særligt Gartenmann fortjener en klapsalve af de helt store. Han har vokset sig stor og stærk i SønderjyskE og har spillet sig ind i top fem på klubbens All Time-liste med flest spillede kampe. Han har desværre karantæne her i den sidste kamp, men han skal alligevel hyldes efter lang og tro tjeneste i SønderjyskE.

SønderjyskE er i gang med sin 14. sæson i Superligaen i træk, men det bliver altså også den sidste i denne omgang.