Video : Tipsbladet
Premier League

Vanvittige billeder: PL-træner sparker fan

Crystal Palaces cheftræner er kommet i fokus efter torsdagens kamp.

Det var sindssyge scener, der udspillede sig på Goodison Park i England torsdag aften. 

Her sikrede Everton sig nemlig endnu en sæson i Premier League, da Frank Lampards mandskab vendte 0-2 til 3-2 mod Crystal Palace. 

Og da dommeren blæste i fløjten for sidste gang, valgte mange Everton-fans at løbe ind på banen. 

En unavngiven tilhænger konfronterede Patrick Vieira ved at løbe op i hovedet på ham. Det irriterede Crystal Palace-træneren. 

Ja, han blev faktisk så rasende, at han sparkede fodboldelskeren. Du kan se et klip af situationen nederst i denne artikel.  

- Det har jeg absolut ingen kommentar til, sagde Patrick Vieira til pressen efter opgøret, da han blev spurgt indtil episoden. 

Det skriver Sky Sports

Det britiske medie tilføjer, at de har forsøgt at få en kommentar fra Everton, Crystal Palace samt det engelske fodboldforbund - uden held på nuværende tidspunkt. 

Om Patrick Vieira bliver straffet eller ej, vides ikke i skrivende stund. Og der var faktisk en anelse forståelse fra Dion Dublin. 

- Selvfølgelig kan han ende i problemer, men er det ikke også en menneskelig reaktion, når en provokerer dig lige efter en kamp, du skulle have vundet? Havde nogen gjort det ved mig, havde jeg nok reageret på samme måde, lød det således fra den tidligere Premier League-stjerne. 

Frank Lampard valgte heller ikke at kommentere på den omtalte episode efter kampen.