Video : Tipsbladet
Premier League

Man City-boss: Haaland skal ændre sin spillestil

Ifølge Manchester City-direktøren Ferran Soriano bliver Erling Haaland nødt til at lægge sin spillestil om, når nordmanden lander i Manchester.

Erling Haaland har været nærmest ustoppelig i Dortmund, men den norske angriber bliver alligevel nødt til at ændre sin spillestil, når han denne sommer drager til Manchester City. 

Sådan lyder det nu fra Ferran Soriano, der er direktør for de nykårede engelske mestre. 

- Vi er sikre på, at Haaland kommer til at fungere i City. Der vil være brug for noget tid til tilpasning, og der er brug for tålmodighed. Men med den fysik, teknik, talent og mentalitet, han har, er vi sikre på, at han får succes. Han bliver nødt til at ændre sin spillestil en smule, for at tilpasse sig vores stil og vores system, lyder det således, ifølge The Telegraph, fra Soriano i et interview med den spanske radiostation RAC1.

Manchester City betalte Erling Haalands frikøbsklausul på 445 millioner kroner, og den norske angriber bliver, sammen med Kevin de Bruyne, den bedst betalte spiller i Manchester City. Ifølge The Telegraph lyder Haalands nye ugeløn således på 3,5 millioner kroner. Ifølge Ferran Soriano er der tale om en ganske god aftale for Manchester City.

- Vi er i en tid, hvor de store spillere kan vælge og vrage. Og Haaland har valgt os. I har set tallene for transferen, og de er meget fornuftige. Vi har råd til at betale ham den løn, og det er den løn, han fortjener. Vores fokus på er fodbold, på at spille godt og vinde, i stedet for at have stjernespillere. Og vi manglede en centerforward, lyder det således fra Soriano.

- Vi havde en spektakulær angriber i Agüero, vi mistede ham på grund af hans alder, og vi har brugt mere end et år på at finde en erstatning, som vi har nu fundet i Haaland. Vi vil præsentere ham snart. 

I sine 89 kampe for Dortmund nåede Erling Haaland at score 86 mål.