Video : Tipsbladet
Superliga

Simon Makienoks kæreste sviner St. Pauli

Simon Makienoks kæreste skyder mod skarpt mod FC St. Pauli, efter at den tidligere Brøndby-angriber har forladt den tyske kultklub.

Simon Makienok er færdig i FC St. Pauli efter to år i den tyske kultklub. Danskerens aftale udløber 30. juni, og den bliver ikke forlænget - en helt klassisk case i fodboldens verden. 

Noget kunne dog tyde på, at Simon Makienoks afsked med FC St. Pauli gemmer på noget uskønt.

I et story på Instragram langer angriberens kæreste Ida-Sophia Petersen kraftigt ud efter ledelsen i den tyske klub.

- Det gør mig både trist og vred, at to dejlige år slutter med en struktur i klubben, der behandler spillerne på den måde, som tilfældet er. For mig handler sport om respekt, og jeg er 100 procent klar over, at det kan være hårdt og uretfærdigt til tider, men det bør aldrig være respektløst. Især ikke fra indercirklen og de mest magtfulde personer, skriver Ida-Sophia Petersen.

Læs hele opslaget herunder:

Simon Makienoks kæreste mønter ikke sin kritik direkte mod nogen, men lokalavisen Hamburger Morgenpost gætter på, at den især er rettet mod FC St. Paulis sportsdirektør Andreas Bornemann, der på det seneste har været genstand for en del kritik fra flere spillere, som ikke har fået forlænget deres kontrakter.

Hovedpersonen selv har ikke på noget tidspunkt udtalt sig i negative vendinger om FC St. Pauli eller personer i klubben. Tipsbladet har været i kontakt med Simon Makienoks agent Michael Stensgaard, der ikke har nogen kommentarer til opslaget. 

På vej til Karlsruhe?
Det er endnu uvist, hvad fremtiden bringer for Simon Makienok, der kan hentes på en fri transfer. Mandag skrev avisen Badische Neueste Nachrichten, at den tårnhøje angriber er på blokken i Karlsruhe SC, der ligesom FC St. Pauli spiller i Tysklands næstbedste række.

Den tidligere Brøndby-angriber har også været rygtet hjem til Danmark og HB Køge, der har gang i et spændende projekt med Daniel Agger i spidsen.

Om en retur til Danmark sagde Simon Makienok for to uger siden til Ekstra Bladet:

- Personligt er Danmark selvfølgelig en mulighed for mig, i og med at jeg i et par år nu har tænkt, at jeg også gerne ville komme hjem og studere, og så spille i Danmark - også imens jeg stadig har et niveau til det, hvor jeg kan være med og min krop kan være med.

31-årige Simon Makienok scorede i den forgangne sæson seks mål for FC St. Pauli.