Video : Tipsbladet
Superliga

Har erfaring fra kaosklub: På vej til AaB

Den tidligere Jammerbugt-træner skal være med til at løfte talentarbejdet i AaB, forlyder det.

Bo Zinck, der har baggrund i den hårdtprøvede danske klub Jammerbugt FC, skiftede i februar videre til 2. divisionsklubben Thisted. Det ser dog allerede nu ud til, at han igen skifter job.

Denne gang bliver det til AaB. Det skriver Nordjyske.

Her bliver der peget på, at han allerede har sagt sin stilling op i Thisted, og der nu er udsigt til, at han skal være U19-træner i Aalborg. Kontrakten gælder egentlig også for næste sæson, og parterne skulle nu være i dialog om at få skiftet til at ske.

Avisen fortæller endvidere, at talentchefen i Superliga-klubben Jacob Larsen er i fuld gang med at gøre op med svigtende resultater på ungdomssiden, hvor man også skulle have været tyndt besat på ungdomsårgangene.

I U19-Ligaen blev AaB nummer ni i denne sæson, og i U17-Ligaen blev man nummer 11.

Bo Zinck var head of sport i Jammerbugt indtil skiftet i februar, og før det havde han frem til december været cheftræner i den kaosramte klub, som endte med at rykke ud af 1. division.

I forhold til tiden i Jammerbugt var der mange handler, der skulle laves - og det var han ikke vild med, hvis det skulle gøres hvert halve år hele tiden. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.