Video : Tipsbladet
Superliga

Var på vej til AaB: Nu er det faldet til jorden

Bo Zinck må i bedste fald vente lidt med at begynde i AaB.

Tirsdag kom det frem, at Bo Zinck var på vej fra en rolle som cheftræner i 2. divisionsklubben Thisted til et trænerjob for AaB's U19-hold. Det er nu et skifte, som er faldet helt til jorden. For nu i hvert fald.

Det skriver Nordjyske.

Her bliver der da også peget på, at det ikke vides, hvorvidt det kan ende med, at Zinck kommer til AaB på et senere tidspunkt.

Årsagen til dette skal findes i, at han onsdag har mistet jobbet i Thisted, hvor direktøren i klubben, Peter Friis Jensen, meget kortfattet forklarede baggrunden for, at man nu har stoppet med at have Bo Zinck som cheftræner.

- Grundet uoverensstemmelser der ikke er foreneligt med klubbens værdier, standser samarbejdet med øjeblikkelig virkning

Føromtalte avis erfarer i den forbindelse, at det er efter en episode ved klubbens afslutningsfest, hvor Zinck har været indblandet, som har fået Thisted FC til at reagere på en så klar og tydelig måde.

Jobbet i AaB skulle blandt andet have handlet om, at han skulle ind og være med til at løfte klubbens ungdomsafdeling, som i denne sæson har haft det svært i både U17- og U19-Ligaen.

I AaB har man dog fået forlænget med en af klubbens talenter. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.