Video : Tipsbladet
Premier League

Spår reserverolle til Pierre-Emile Højbjerg

Pierre-Emile Højbjerg kan ende som reserve i Tottenham i næste sæson, spår klubbens tidligere målmand.

Det har som regel været med Pierre-Emile Højbjerg fra start, når Tottenham har spillet de seneste to sæsoner.

Den danske midtbanekriger har således spillet lige over 100 kampe - nærmere bestemt 101 - på blot to år for Spurs, men klubbens tidligere målmand Paul Robinson mener ikke, at Højbjerg fortsat kan vide sig sikker på en plads i Antonio Contes startopstilling.

Det siger eks-keeperen til Football Insider.

Tottenham har for nylig hentet Yves Bissouma fra Brighton, og Paul Robinson forventer, at han går ind som starter på midtbanen ved siden af Rodrigo Bentancur. Dermed ligner Højbjerg sorteper.

- I en ideel verden er jeg sikker på, at Antonio Conte gerne vil beholde alle de midtbanespillere, han har i øjeblikket. Men jeg tror, det er klart, at Bissouma og Bentancur vil være førstevalget, siger Paul Robinson til Football Insider og tilføjer:

- Højbjerg var virkelig god i slutningen af sidste sæson. Han havde en skuffende start på sæsonen, men han byggede derefter et godt partnerskab med Bentancur. Tottenham prøver dog at komme videre til det næste niveau nu. Han vil ryge ud, nu når Bissouma er kommet ind. Men der er så mange kampe i næste sæson, så Højbjerg vil stadig starte mindst 25 kampe næste år.

- Det er så op til spilleren, om det er nok for ham. Vil han være en del af et hold, der er på vej frem, men hvor han ikke spiller hver uge?

Paul Robinson forventer desuden, at Tottenham vil modtage bud på Højbjerg denne sommer.

Den danske midtbanekriger har kontrakt med Tottenham frem til sommeren 2025. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.