Video : Tipsbladet
Superliga

AGF jubler: Han vil give os en ny dimension

Mads Emil Madsen vil give AGF en helt ny dimension på midtbanen, mener sportschefen.

AGF skal i den kommende sæson forsøge at spille sig tilbage i top seks, og klubben fra Aarhus er allerede godt i gang med at opruste.

Tidligere på sommeren præsenterede De Hviie højre back Tobias Mølgaard, og fredag leverede klubben lidt af en transferbombe og præsenterede den tidligere Silkeborg IF- og U21-landsholdsspiller Mads Emil Madsen.

Midtbanespilleren kommer efter to sæson i udlandet, hvor han har repræsenteret LASK Linz og Slavia Prag, og hos AGF glæder sportschef Stig Inge Bjørnebye sig over transferen. 

- Trods sin stadig unge alder kommer Mads med en god erfaring fra dansk og international fodbold, og som spiller vil han give os en ny dimension på midtbanen. Han er en venstrebenet midtbanespiller med et stort løbepensum. Fra hans tid i dansk fodbold, hvor han havde en flot sæson for Silkeborg IF, inden han rejste ud, husker de fleste ham nok som en dynamisk spiller med et fint blik for spillet, siger Stig Inge Bjørnebye til agf.dk og tilføjer:

- Så Mads er en meget spændende spiller som vi har fulgt ganske længe, og det er en stor glæde, at det nu er lykkedes at hente ham til AGF i konkurrence med andre klubber. Mads var i forløbet meget ivrig for at komme til AGF og sulten for igen at vise sit værd i 3F Superligaen.

Mads Emil Madsen, der er 24 år, spillede i fjor 17 kampe for Slavia Prag med et mål og tre oplæg til følge. Han har fået en aftale, der løber frem til udgangen af 2026.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.