Video : Tipsbladet
Premier League

Uddyber Eriksen-kritik: Det er undervældende

Han er ikke imponeret over handlen.

Manchester United ser ud til at hente Christian Eriksen på en treårig aftale.

Det undrer den tidligere Premier League-spiller Danny Murphy, der forleden sagde, at danskeren ikke er en spiller i verdensklasse. Nu uddyber han sin kritik over for Mirror Football.

- Hvis man kigger på Uniteds trup - og jeg er sikker på, der kommer flere spillere til - er det højest usandsynligt, at han kommer til at starte de store kampe ved siden af Fernandes med kun en holdende spiller. Jeg kan bare ikke se det for mig.

- Jeg blev spurgt, om United-fans vil være begejstrede for handlen, og jeg tror, de synes, det er undervældende. Jeg tror, de vil forstå det, fordi han er et talent, og fordi de skal erstatte spillere som Lingard og Mata og have noget bredde ind i truppen, fordi det er en stor klub. Men hvis han kigger på at lukke hullet til Chelsea, Liverpool og City og selv Tottenham, der sluttede over dem, har man brug for mere.

- Man har brug for mere kvalitet og større navne, der kan gøre Uniteds startellever bedre. Det synes jeg ikke, han gør, men jeg forstår, hvorfor de har hentet ham. Jeg forstår også, hvorfor han tager til Manchester United. Han har sandsynligvis en stor tro på sig selv og sine evner og tror, at han kommer til at spille flere kampe, end han egentlig gør.

Christian Eriksen kommer angiveligt til at tjene gode penge i Manchester United. Læs mere HER.