Video : Tipsbladet
Superliga

Haugen: Norsk AGF-legende hjalp med skiftet

Sigurd Haugen er tæt med den tidligere AGF-målmaskine Håvard Flo, som gav gode referencer om både byen og klubben.

AGF har torsdag præsenteret den norske angriber Sigurd Haugen som ny spiller i truppen. Nordmanden kommer derfor til at gå i fodsporene af den norske landsholdslegende Håvard Flo, som repræsenterede aarhusianerne i 90'erne.

Samme Flo har Haugen brugt til at lære mere om klubben, inden der blev lavet en aftale. Det fortæller han om i et interview på AGF's Youtube-kanal.

- Håvard er en tidligere kollega, og han er en god kammerat. Han havde kun gode ting at sige om sin tid i Aarhus. Og hvis jeg kan leve op til at gøre noget lignende i klubben, så skal det nok blive godt, lyder det fra Haugen. 

Han peger desuden på, at både cheftræner Uwe Rösler og sportschef Stig Inge Bjørnebye har været gode til at overbevise ham om skiftet.

- Jeg er både stolt over og meget glad for aftalen, og jeg ser frem til nogle gode år i Aarhus. Jeg har virkelig stor tro på projektet. Uwe og Stig Inge har solgt det på en god måde, og jeg glæder mig til at være med til at bygge noget godt op, siger han og fortsætter:

- Der er et enormt potentiale i klubben, og jeg er kommet for at være med til at forløse dette potentiale – og også få mit eget potentiale ud, lyder det fra den nye AGF-angriber.

Håvard Flo selv er da også helt oppe og ringe over transferen. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.