Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: AC Milans førsteprioritet er i Superligaen

Paolo Maldini har lavet en ønskeliste på fire navne til klubbens midtbane, men nu skulle et af dem være af højere prioritet end de andre, og han spiller i FC Midtjylland.

FC Midtjylland har stolte traditioner med at udvikle midtbaneprofiler, som senere kommer til at indkassere store millionbeløb til klubben.

Frank Onyeka og Jens-Lys Cajuste er to af dem, og nu kan Raphael Onyedika meget vel blive den næste. For ganske nyligt kom det frem, at AC Milan har nigerianeren som det ene af fire navne, som de overvejer til deres midtbane.

Nu er det så kommet frem, at FC Midtjylland-krigeren er øverst på sportsdirektør, Paolo Maldinis, ønskeliste. Det er kilder tæt på lokalmediet Milan News, der bringer nyheden om, at han er deres førsteprioritet.

Ibrahima Sissoko fra Strasbourg, Adrien Tameze fra Hellas Verona, og Jean Onana fra Bordeaux er de tre andre navne, som også står på blokken hos AC Milan, men de skulle være markant koldere end Onyedikas.

AC Milan mistede ved kontraktudløb Frank Kessié, og nu kan hans afløser måske findes i Superligaen. Det kræver dog, at de italienske mestre kommer med et bud, hvilket ikke er tilfældet endnu.

Her vil FC Midtjylland angiveligt tage sig godt betalt.. Søndag skrev den store italienske sportsavis Gazzetta dello Sport, at der skal 75 millioner kroner til for at kunne hente ham.

Raphael Onyedika spillede hele sidste sæson i FC Midtjylland, hvor han udviklede sig til en af holdets bærende profiler. Han har spillet over 50 kampe for klubben.

FC Midtjylland og Raphael Onyedika har papirer på hinanden frem til sommeren 2026. Tirsdag skal han og resten af FCM-truppen på en hård opgave mod Benfica, der vandt det første opgør med 4-1.

Her sad Onyedika ude med en skade, men han var med i fredagens skuffende 3-3-kamp mod Lyngby BK.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.