Video : Tipsbladet
Premier League

Forundret over Eriksen-ændring: Jeg grinte

Ifølge den tidligere Chelsea-spiller Tony Cascarino er det besynderligt, at Christian Eriksen i sine to første kampe for Manchester United ikke er blevet brugt på sin bedste position.

Christian Eriksen har ikke fået den sjoveste start på sin tid i Manchester United, hvor danskeren i de to nederlag til Brighton og Brentford har spillet som både angriber og defensiv midtbanespiller. 

Eriksen var lørdag involveret i Brentfords 2-0-mål, og ifølge den tidligere Chelsea-spiller Tony Cascarino er det også uforståeligt, at Erik ten Hag endnu ikke har brugt den danske landsholdsstjerne som offensiv midtbanespiller. 

- Jeg grinte. Han gik fra centerforward i sidste uge til defensiv midtbanespiller i denne uge. Det er sådan, træneren er, som jeg ser det. Jeg har fulgt Eriksen i 10 år. Jeg har set ham i en landskamp mod Irland, hvor han ødelagde os. Jeg har set ham for Brentford, Tottenham og andre klubber, og jeg tænker 'hvad er hans bedste position?' Det er som en midtbanespiller, der kommer på bolden og altid leder efter rummene, siger Cascarino således til talkSPORT.

- Du kan til tider spille ham lidt længere tilbage, fordi han kan samle bolden op og drive den fremad. Men jeg så hellere, at han kreerer og skaber ting længere fremme på banen. 

Manchester United ligger i skrivende stund på sidstepladsen i Premier League. Næste kamp er på næste mandag, hvor Liverpool gæster Old Trafford. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.