Video : Tipsbladet
La Liga

Angriber Barcelona: De mobber Braithwaite

Direktøren for Spillerforeningen giver nu sin støtte til Martin Braithwaite.

Martin Braithwaite står i øjeblikket i en meget speciel situation i FC Barcelona. Klubben vil gerne af med ham, men han vil ikke videre til en anden klub og kan pege på en kontrakt, som gælder frem til sommeren 2024.

Det er nu en sag, som direktøren i Spillerforeningen Michael Sahl Hansen kommenterer på. Det sker i et interview med B.T.

- Det er beskæmmende, hvordan FC Barcelona forsøger at presse ham ud af sin kontrakt, ud af sin ansættelse, siger han og fortsætter:

- En spiller, der kom dem til undsætning, da de var pressede, bliver nu udskammet. Hvor er ordentligheden, spørger Sahl Hansen.

Spillerforeningens direktør peger endvidere på, at det er en behandling, som er komplet urimelig og noget, som ligger et sted mellem mobning og chikane. Han kunne også ønske sig, at en klub af Barcelonas størrelse behandlede sine spillere med større respekt.

Endvidere bliver det slået fast, at Barcelona umiddelbart ikke har overtrådt nogen juridiske regler, men at det moralsk er en anden snak. Samtidig bemærker Michael Sahl Hansen også det faktum med kontrakten, og at Braithwaite skal fortsætte med at opfylde sin del af aftalen.

Barcelona skulle desuden være i gang med at undersøge, hvordan de kan slippe ud af kontrakten med den danske angriber uden at skulle betale den fulde løn i forbindelse med en afbrydelse af den.

Det er også tidligere blevet beskrevet, at der er et beskidt spil i gang om Braithwaite. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.