Video : Tipsbladet
Superliga

Steinlein løfter sløret: Ny træner med mod Brøndby

Der vil være en nyhed fra FCM i løbet af de kommende dage, fortæller FCM-direktør Steinlein.

For omkring en måned siden fyrede FC Midtjylland Bo Henriksen som cheftræner, og man har siden ikke fået en ny mand ind på posten. Det er dog meget tæt på, at den næste bliver præsenteret.

Det fortæller FC Midtjyllands administrerende direktør Claus Steinlein i et interview med Mediano.

- Jeg kan da løfte sløret allerede nu for folk, der er interesserede, at der er nok pressemøde i løbet af de de kommende par dage. Så folk kan godt glæde sig. Der kommer en nyhed fra FC Midtjylland, fortæller han.

I forhold til den kommende kamp mod Brøndby, som spilles mandag aften, så er svaret klart på spørgsmålet om, der er en ny træner på plads der.

- Ja, det forventer jeg, siger Claus Steinlein, som også kan fortælle, at der har været tre udenlandske trænere til samtale.

FCM-direktøren peger desuden også på, at det bliver en udlænding, der for første gang skal være cheftræner i klubben efter, at man kun har haft danskere på posten i klubbens levetid, der strækker sig tilbage til 1999.

I den forbindelse oplyser Steinlen, at man har taget den tidligere Parken Sport & Entertainment-bestyrelsesformand  Flemming Østergaard med på råd.

- FC Midtjylland er lidt over 20 år gamle nu, og vi er gået rigtig meget med vores egne trænere og egen kultur. Lidt ligesom mit eget billede af, da Roy Hodgson kom til FCK og løftede dem, set udefra. Jeg har talt lidt med Don Ø om det, og han har snakket lidt om de ting, som han gjorde som en forskel. Så det kunne vi også tænke os, at der kom en og løftede os op på næste niveau. Vi drømmer om top 50-klubber, og det har vi ikke selv erfaring med.

På rygtebasis har den tidligere U21-landstræner Albert Capellas været nævnt som den næste cheftræner i FCM. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.