Video : Tipsbladet
Superliga

Nicklas Helenius slår fast: Jeg er skuffet

Nicklas Helenius er skuffet over, at han ikke kom afsted i transfervinduet.

Silkeborg IF sagde farvel til Rasmus Carstensen og Nicolai Vallys i transfervinduet, men sidste sæsons Superliga-topscorer Nicklas Helenius løber fortsat rundt på træningsbanen i Søhøjlandet.

Det lægger han ikke skjul på skuffer ham en smule. Det fastslår angriberen over for campo.dk.

Nicklas Helenius har gjort det godt for Silkeborg i al den tid, han har trukket den røde trøje over hovedet, og svendestykket var i sidste sæson, hvor han kunne lade sig hylde som Superligaens målkonge med 17 kasser.

Der har været en del rygter om Silkeborg-angriberen i løbet af sommeren, men det lykkedes ham altså ikke at lande et klubskifte. 

- Jeg vil gerne indrømme, at jeg har været skuffet over nogle ting, og det har jeg kunnet mærke i hovedet, på kroppen og på fodboldbanen. Sådan er fodbold nogle gange, og nu ser jeg fremad, og så handler det om at give den fuld skrue, siger Nicklas Helenius til campo.dk. 

Transfervinduet er stadig åbent mange steder, og det er det indtil midnat i aften, så der er i princippet stadig muligheder for Helenius, men det er næppe sandsynligt, at han får lov til at forlade Silkeborg IF.

Den 31-årige angriber har i 84 kampe scoret 44 mål for Silkeborg IF.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.