Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørs: Liverpool og United slås om brasilianer

Tipsbladet er klar med lørdagens rygtebørs.

Hakim Ziyech fra Chelsea til Milan
Note:
Milan så ud til at hente Ziyech i sommerens transfervindue, men det skete aldrig. Det kan dog ske til januar, lyder det.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttomercatoweb

Caglar Soyuncu fra Leicester til Atletico
Note
: Leicester-spilleren har kontraktudløb til sommer, og det lader til, at han allerede nu har fået sig en forhåndsaftale med Atletico.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo

Ola Aina fra Torino til West Ham
Note
: West Ham overvejer efter sigende at hente Torino-backen Ola Aina, når transfervinduet åbner op igen til januar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Transfer Tavern

Joao Gomes fra Flamengo til Manchester United eller Liverpool
Note
: Det lader til, at United og Liverpool kommer til at kæmpe en kamp om den 21-årige midtbanespiller Joao Gomes til januar. Prisen skulle komme op på 250 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Liverpool Echo

Romelu Lukaku fra Chelsea til Inter
Note
: Den belgiske angriber er blevet udlejet tilbage til Inter efter bare én sæson i Chelsea, og det ser ud til, at London-klubben nu arbejder på at få ham solgt permanent.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Liverpool vil ophæve med Arthur Melo
Note: Det vækkede opsigt, da Liverpool valgte at leje Arthur Melo i Juventus sent i sommerens transfervindue. Nu skulle klubben og Jürgen Klopp allerede være klar til at ophæve lejeaftalen for at sende ham retur til Juventus.
Kilde: Mirror
Sandsynlighed: Middel

Youri Tielemans fra Leicester til Manchester United
Note: Den belgiske midtbanespiller Youri Tielemans har været ombejlet de seneste mange transfervinduer, og med en kontrakt der snart løber ud, så begynder det at være tid til et salg, hvis Leicester vil tjene penge på ham. Manchester United skulle i den forbindelse være klar til at åbne pengepungen til januar.
Kilde: Leicester Mercury
Sandsynlighed: Middel

Thomas Delaney fra Sevilla til FC København
Note: Thomas Delaney var tilbage i Parken - dog som modstander - onsdag aften i Champions League, hvor han før og efter kampen blev hyldet for sine bedrifter i den hvide trøje, inden han drog til udlandet. Efter kampen lagde han heller ikke skjul på, at han en dag vender retur til FCK. Den 31-årige midtbanespiller har fortsat over to år tilbage af sin aftale med Sevilla, men allerede denne sommer blev der spekuleret i en afgang. Her var det særligt tyske klubber, som blev meldt interesserede. Nu spekulerer spanske medier så i en retur til dansk fodbold og FC København, da Delaneys køb af en ejendom midt på Frederiksberg sidste år ifølge dem er et klokkeklart tegn på, at han vender hjem til Danmark meget snart. Han vil gerne selv retur på et tidspunkt, men spørgsmålet er bare, hvornår det sker. William Kvist forsøger i hvert fald at lokke ham hjem jævnligt ifølge Delaney.
Kilde: La Razon med flere
Sandsynlighed: Middel

Milian Skriniar fra Inter til Real Madrid
Note: Den dygtige stopper Milian Skriniar er røget i Real Madrids søgelys. Antonio Conte og Tottenham har ellers haft et godt øje til ham, men nu får de angiveligt konkurrence fra Real Madrid.
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Under middel

Lionel Messi og Sergio Ramos fortsætter i PSG
Note: Lionel Messi og Sergio Ramos har været på verdenstoppen i efterhånden mere end et årti, men ingen af dem har i sinde at sænke farten. PSG har dem også fortsat som en del af deres planer, og derfor ønsker de at forlænge aftalerne med begge spillere.
Kilde: AS
Sandsynlighed: Middel