Video : Tipsbladet
Premier League

Eks-medspiller om Schmeichel: Han var et mareridt

Kasper Schmeichels indflydelse i omklædningsrummet er stærkt savnet i Leicester, lyder det nu fra danskerens tidligere holdkammerat, Danny Simpson.

Det er gået drastisk ned ad bakke for Leicester efter Kasper Schmeichels exit i sommer, og ifølge danskerens tidligere holdkammerat har Leicesters aktuelle krise blot understreget den betydning, som Schmeichel havde i den engelske klub. 

Ifølge Danny Simpson er der således ingen tvivl om, at Kasper Schmeichel i disse dage er savnet i Leicester, hvor waliseren Danny Ward i stedet har fået chancen. 

- Jeg elsker Danny Ward, han er en god ven, men jeg tror, at folk nu har indset, hvis de ikke allerede havde gjort det, hvor god Kasper er. Jeg vil sige, at især i løbet af de seneste år har han været en af de bedste målmænd i Premier League, lyder det således, ifølge talkSPORT, fra Danny Simpson. 

- Hans distribution og de store redninger, han laver. I sidste sæson var han nok nummer to på listen over flest redninger, hvilket viste, at Leicester stadig indkasserede chancer, men Kasper reddede dem. 

Ifølge Danny Simpson var Kasper Schmeichel generelt også bare en god indflydelse i omklædningsrummet.

- Med Kasper var det ikke kun inde på banen, men også udenfor. Han var et mareridt. Når jeg siger mareridt, så mener jeg det på en god måde. Han beklager sig altid, men på en god måde. Han er en leder og en, som man stole på i omklædningsrummet, siger Simpson.

- Så man har ikke bare mistet noget på banen, man har også mistet en enorm indflydelse udenfor banen, i forhold til holdånd og sammenhold. 

Mens Kasper Schmeichel tilsyneladende er stærkt savnet i Leicester, så har danskeren efter sit skifte til Nice fået overraskende meget kritik i den franske presse. Senest var der kritik til Schmeichel efter lørdagens nederlag til Paris Saint-Germain, hvilket du kan læse om HER.