Video : Tipsbladet
Ligue 1

Enige i Argentina: Messi vender hjem til Barcelona

Der bliver nu berettet om, at Lionel Messi skifter tilbage til Barcelona efter denne sæson.

I sommeren 2021 skiftede Lionel Messi fra Barcelona til Paris Saint Germain efter, at han i hele sit professionelle fodboldliv - og endda lidt mere - havde spillet i den spanske storklub.

Nu forlyder det, at han har planlagt at vende tilbage igen i sommeren 2023, når kontrakten med PSG udløber. Det de argentinske tv-kanaler Telemundo Deportes og TyC Sports. 

Det bakkes desuden op af den Barcelona-baserede sportsavis Mundo Deportivo, som dog ikke går længere end, at der arbejdes på at få deres tidligere superstjerne 'hjem' igen.

I den forbindelse har Barcelonas vice-præsident Eduard Romeu fortalt om, at det er økonomisk muligt for catalanerne at hente Messi tilbage igen. 

Den italienske transferguru Fabrizio Romano har desuden fortalt, at kilder tæt på argentineren, at det først bliver efter nytår, at han kommer til at tage en beslutning om fremtiden.

Det er endvidere også sådan, at PSG arbejder på at få forlænget aftalen med den syv-dobbelte Ballon d'Or-vinder.

Lionel Messi vandt i sin første sæson det franske mesterskab og efterfølgende den franske Super Cup. I Champions League røg de ud i ottendedelsfinalen mod Real Madrid efter et stort comeback af spanierne i returkampen.

Barcelona-cheftræner Xavi har desuden været ude og bede folk om at give Messi ro. Læs mere om det her.