Video : Tipsbladet
Conference League

Ydmyget af danskere: Fik ikke lov til at sige op

FCSB-cheftræner Nicolae Dică forsøgte at sige op efter det andet ydmygende nederlag til SIF, men opsigelsen blev ikke accepteret af klubejeren.

Hvis FCSB er godt og grundigt trætte af Silkeborg IF, forstår man dem godt. Den rumænske klub mødte Søhøjlandets Helte to gange over de seneste to ugers tid i Conference League, og begge gange har FCSB måttet tage fra kampen med et 0-5-nederlag.

Det er ikke ligefrem en rar oplevelse at tabe en fodboldkamp, og for FCSB-cheftræner Nicolae Dică var det et hårdt slag.

Ja, han forsøgte endda at sige op efter den anden ydmygelse. Det afslører den kontroversielle Gigi Becali, der dog afviste at tage imod opsigelsen.

-  Han fortalte mig, at han ville sige op. Det er ligegyldigt nu, at han fortalte mig det. Men jeg fortalte ham, at han forlader ikke FCSB med en plet på sit cv… Du må kun sige op, når du er på toppen. Det er sådan, "Toni" Petrea forlod FCSB (i 2020). Efter en andenplads.

- Jeg sagde til ham (Nicolae Dică, red.), at han skal blive, gøre sit arbejde og vinde mesterskabet, siger Gigi Becali ifølge Digi Sport.

Mens træneren ikke må smutte, er tre spillere, der var med i kampen mod Silkebog IF, imidlertid lagt på is i klubben. Her er der tale om Rachid Bouhenna, Marco Dulca og Bogdan Rusu

- Bouhenna, Dulca og Rusu vil smutte eller blive, men de vil ikke længere være en del af truppen. Jeg gør ikke grin med nogen. Jeg respekterer kontrakter. Hvis de vil blive, kan de gøre det, men de vil ikke spille mere, siger FCSB-ejeren.

FCSB er aktuelt nummer syv i den rumænske liga, mens de er sidst i Conference League-puljen, hvor SIF er nummer to.