Video : Tipsbladet
Serie A

Mourinho slagter Roma-spiller: Han forrådte holdet

José Mourinho har efter onsdagens 1-1-kamp mod Sassuolo fortalt en unavngiven Roma-spiller, at han skal finde sig en ny klub til januar, efter at han forrådte sit hold.

José Mourinho er ikke blevet mere konfliktsky med alderen. 

Efter onsdagens 1-1-kamp mod Sassuolo, hvor Roma smed sejren i slutfasen, var den portugisiske stjernetræner således ude med riven. 

- Vi leverede en god præstation, med en positiv, professionel og seriøs attitude. De seneste to dage har været svære (Roma tabte søndag til Lazio, red.). Det var et hold, der ønskede at vinde over en svær modstander. Jeg er ked af, at arbejdsindsatsen fra holdet blev forrådt af attituden fra én uprofessionel spiller, lød det således, ifølge Football Italia, fra José Mourinho. 

- I så mig ikke tale på den måde om Roger Ibanez efter Lazio-kampen (hvor Ibanez kostede et mål, red.), for fejl er en del af spillet. Hans attitude har aldrig været et problem. Det, der skuffer mig, er en uprofessionel attitude. Det er ikke fair over for holdkammeraterne. 

José Mourinho blev herefter spurgt, hvilken Roma-spiller, der havde udvist en useriøs attitude under Sassuolo-kampen, men det ønskede portugiseren ikke at besvare. 

- Det fortæller jeg dig ikke. Jeg havde 16 spillere på banen her til aften, og jeg kunne godt lide attituden fra 15 af dem. Jeg fortalte den sidste, at han havde den her attitude i dag, og ikke altid. Nu vil vi afslutte denne del af sæsonen med tre point. Til januar bliver han nødt til at finde sig en ny klub. 

Med pointtabet mod Sassuolo indtager Roma femtepladsen i Serie A, ét point efter Atalanta på fjerdepladsen.