Video : Tipsbladet
VM

Belgisk profil revser De Bruyne efter stor nedtur

Efter 2-0-nederlaget til Marokko kom Jan Vertonghen med det, der tolkes som en stikpille til Kevin De Bruyne.

Noget tyder på, at stemningen i den belgiske VM-trup ikke er voldsomt harmonisk i øjeblikket. 

Efter søndagens chokerende 2-0-nederlag til Marokko kom Jan Vertonghen således med en kommentar, der er svær at tolke som andet end en stikpille til Kevin De Bruyne. 

- Rent offensivt skaber vi stort set ingen chancer. Der går mange ting igennem hovedet på mig lige nu, men det er bedst ikke at sige dem foran et kamera. Det var ikke godt nok. Vi skaber ikke nok oppe foran, faktisk stort set intet. Selvom vi har meget kvalitet. Måske angriber vi dårligt, fordi de (Belgiens offensive spillere, red.) er for gamle, lød det således, ifølge RTL, fra Jan Vertonghen. 

Ifølge RTL er Vertonghens kommentar rettet mod en udtalelse, som Kevin De Bruyne for nyligt kom med i et interview med The Guardian. Her sagde Manchester City-stjernen, at Belgien ikke har chance for at vinde VM, fordi de er 'for gamle'. 

RTL skriver endvidere, at den kommentar er blevet set som en hilsen til forsvarsspillerne Jan Vertonghen og Toby Alderweireld, der er henholdsvis 35 og 33 år, og ofte er blevet kritiseret for at være for langsomme. 

Trods nederlaget til Marokko er Belgien stadig ikke ude af VM. Belgierne er dog formentlig nødt til at slå Kroatien på torsdag, hvis de skal videre fra gruppespillet.