Video : Tipsbladet
Rygter

Medie: Derfor kan PSG sælge Kylian Mbappé i 2023

Ifølge The Athletic er der en del indikationer på, at Kylian Mbappé kan være fortid i Paris efter sommerens transfervindue.

Kylian Mbappé valgte i sommer at forlænge med Paris Saint-Germain, men det har ikke sat en dæmper på rygterne om et snarligt exit. 

Og ifølge mediet The Athletic forventes det, at der til sommer vil komme bejlere på banen igen, idet Mbappés nye kontrakt reelt udløber allerede i sommeren 2024. Det tredje år af kontrakten realiseres kun, hvis begge parter giver deres accept. 

I begyndelsen af oktober skrev en række store medier, at Mbappé er utilfreds i Paris Saint-Germain, hvor franskmanden er blevet tvunget til at spille centralt, selvom han selv ønsker at spille på venstrekanten. Mbappé ville have Paris Saint-Germain til at hente en centerforward, hvilket ikke skete. 

The Athletic skriver, at det for Paris Saint-Germain er voldsomt vigtigt, at man ikke mister Kylian Mbappé på en fri transfer. Det ville angiveligt være blevet set som en ydmygelse, hvis man havde mistet Mbappé gratis efter at have afvist 1,3 milliarder kroner fra Real Madrid i sensommeren 2021. Samtidig ønskede klubbens qatarske ejere ikke at sælge superstjernen inden VM-slutrunden. 

- Denne gang vil PSG formentlig se værdien i at indkassere et beløb for en spiller, der er på toppen, frem for at risikere, at han lader sin kontrakt løbe ud, skriver The Athletic. 

The Athletic tilføjer samtidig, at det sandsynligvis vil være et rekordbeløb, der skal til, hvis Paris Saint-Germain skal sælge Kylian Mbappé i 2023. 

The Athletic nævner Manchester United, Liverpool og Real Madrid som klubber, der kan være i spil, men understreger at ingen af de to Premier League-klubber forventes at have store chancer for at hente franskmanden.