Video : Tipsbladet
VM

Gør grin med Danmark: Glem alt om dansk dynamit

Det danske landshold er færdig ved VM efter en kæmpe skuffelse.

Tre kampe, ét point.

Det danske landshold er færdig ved VM efter en gigantisk skuffelse, der bød på nederlag i sidste kamp mod Australien.

Dermed ender man sidst i en pulje, der også talte Frankrig og Tunesien.

Og Danmarks nederlag, ja det går hele verden rundt.

Den største danske VM-skuffelse nogensinde, kaldte Tipsbladets chefredaktør Allan Olsen det, og alverdens medier har også fået øjnene op for, hvor ringe det var, hvad Danmark leverede ved VM. Danmark, som flere nævnte som en dark horse til at gå langt i slutrunden efter EM-semfinalen sidste år.

VG, som er fra vores naboer i Norge, kalder Danmark for den største skuffelse ved VM. Og her fremgår det, at man kan glemme alt om den danske dynamit, for det var løst nordisk krudt, som Kasper Hjulmands mandskab skød med.

Svært at være uenig i efter en slutrunde, hvor Danmark formåede en enkelt sølle scoring. Man havde svært ved at skabe chancer, og nøglespillerne leverede ikke.

Engelske BBC kalder det for et chokerende resultat, fordi Australien formåede at slå en af turneringens outsidere ud af en slutrunde, hvor Danmark slet, slet ikke formåede at vise noget som helst og blot scorede en enkelt gang.

Hollandske VoetbalPrimeur skriver, at Australien har chokeret verden, og at landet har slået et dårligt og meget svagt dansk landshold. Igen: Svært at være uenig i.

Danmark rejser nu hjem fra VM efter den gigantiske skuffelse, mens Australien møder vinderen af Gruppe C.