Video : Tipsbladet
Superliga

Revser FCK-spiller: Det er fuldstændig latterligt

FC København-målmanden Kamil Grabara er havnet i modvind efter sin stikpille til kollegaen Mathew Ryan.

Kamil Grabara og Mathew Ryan sender næppe julekort til hinanden i år.

Ordkrigen mellem de to FCK-målmænd nåede sit indtil videre højdepunkt lørdag efter Australiens exit ved VM. Her strøg Kamil Grabara til tasterne på Twitter.

- Det må have været politisk. Uden tvivl, skrev den polske keeper, med direkte henvisning til Mathew Ryan, der få dage forinden havde spekuleret i Grabaras position som førstemålmand i FCK som værende af politiske årsager.

Krigen mellem holdkammeraterne er ikke noget der vækker begejstring hos den tidligere FC København-spiller og fodboldekspert Lars Jacobsen. Det fortæller han om i DR's tv-studie i pausen af kampen mellem Frankrig og Polen.

- Jeg forstår ikke behovet. Det gør jeg virkelig ikke. Han har vist sig at være førstemålmand i FC København igen. Måske sidder han og surmuler lidt i den polske trup, hvor han er langt fra spilletid. Men det nytter ikke noget at gå ud og skrive sådan nogle ting om en holdkammerat. Det er fuldstændig latterligt, siger Lars Jacobsen.

Hans ekserptkollega Flemming Povlsen er heller ikke fuld af rosende ord overfor målmanden, der har været tredjekeeper i Polens VM-trup under slutrunden i Qatar.

- Det gør sjældent noget godt at opføre sig som et fjols. Det gør det heller ikke i denne her situation. Jeg håber selvfølgelig, at der ringer nogle alarmklokker inde i FCK hos sportsdirektøren, træneren og målmandstræneren.

- De har brug for et stærkt omklædningsrum, som ikke skal være opdelt. Der vil selvfølgelig være nogle, som måske kan følge Grabara, men der vil også være mange, der vil følge Mat Ryan, for han er meget sympatisk og vellidt i FCK's omklædningsrum.

Mathew Ryan var uheldigt impliceret i Argentinas scoring til 2-0, hvilket blot har fået Kamil Grabara til at fremstå yderligere usympatisk ovenpå sin stikpille. Det har han også fået af vide flere gange i kommentarerne til sit opslag. Det kan du læse mere om HER.