Video : Tipsbladet
VM

Vanvittig sortbørs: Messi-billet koster nu 33.000

Det koster nu en mindre formue at få sig en billet til den allerede udsolgte kvartfinale-kamp mellem Argentina og Holland.

Der er lagt op til en stor kamp, når Holland og Argentina på fredag tørner sammen i kvartfinalen ved VM. Det er også allerede noget, som billetpriserne på det sorte marked kan mærke, da de er stukket helt af.

Det skriver den spanske sportsavis Mundo Deportivo.

Når det er muligt, så hænger det selvsagt sammen med, at kampen er fuldstændig udsolgt allerede, og de billetter, som er på det illegale marked er nu oppe på en pris på over 33.000 kroner.

Det forlyder i den sammenhæng, at det er den asiatiske mafia, der kontrollerer det sorte marked her.

Der peges endvidere på, at det er den voldsomt enorme interesse i Mellemøsten for særligt Lionel Messi, der har sat værdien af sådan en billet på himmelfart.

Til opgøret har Holland revanche til gode, da de tabte i semfinalen ved VM i 2014 mod argentinerne efter straffesparkskonkurrence. 

Argentina er kommet til kvartfinalen ved at slå Australien, der i stedet for Danmark tog pladsen videre til ottendedelsfinalen. Messi og Co. klarede sig videre med en 2-1-sejr. Holland vandt deres ottendedelsfinale mod USA med 3-1.

Efter førnævnte Australiens nederlag til Argentina måtte en Superliga-spiller lige have et selfie med Messi. Læs mere om det her.