Video : Tipsbladet
Superliga

Efterlyser tydeligere FCK-kommunikation

Karl-Johan Johnsson siger til et svensk medie, at han havde foretrukket tydligere kommunikation fra FC København i forhold til hans rolle på holdet.

Fejden mellem Mathew Ryan og Kamil Grabara fylder så meget i øjeblikket, at man helt er tilbøjelig til at glemme, at Karl-Johan Johnsson også er en del af målmandsteamet i FC København.

Svenskeren larmer mildest talt ikke nær så meget som sine to kollegaer, men nu stikker også Karl-Johan Johnsson snuden frem i et interview med Fotbollskanalen.

32-årige Johnsson spillede en håndfuld kampe i starten af sæsonen, men han er det klare tredjevalg mellem stængerne i FC København, og det er efterhånden længe, han har haft en reservetjans i den danske mesterklub.

I interviewet fastslår målmanden, at han ikke føler sig dårligt behandlet af FCK, men det er heller ikke alt, der er kørt snorlige fra klubbens side, mener han.

- Jeg havde ønsket tydeligere kommunikation. Da de hentede Ryan, kunne de bare have sagt "vi mener ikke, at du har holdt niveau den seneste tid, og derfor henter vi en målmand, som skal stå i stedet for dig". Men det gjorde de ikke, siger Karl-Johan Johnsson til Fotbollskanalen og tilføjer:

- Jeg kan selvfølgelig godt forstå, at de gerne ville have en backup. Klubben sagde på et tidligere tidspunkt til mig, at jeg var en fantastisk backup, og at jeg skulle stå, hvis der skete noget med Kamil, og derfor troede jeg, at de ville hente en backup til mig.

- Da Kamil blev skadet, fik jeg besked om, at de ville hente en ny målmand, så det var jeg klar over, men jeg vidste ikke, at det ville blive én som Ryan. Men jeg vil gerne understrege, at der ikke er nogle "hard feelings" fra min side, lyder det fra Johnsson.

FC København-målmanden fastslår, at han ikke tør spå om, hvorvidt han skifter klub i det kommende transfervindue, men han tvivler på, at han forlænger kontrakten, som udløber efter denne sæson.

Tipsbladet har været i kontakt med FC København, der ikke har nogen kommentarer til Karl-Johan Johnssons udtalelser.