Video : Tipsbladet
VM

Argentinsk legende afslører Messis 2026-plan

Ifølge den tidligere argentinske verdensmester Jorge Valdano er Lionel Messis plan at deltage ved VM i 2026.

Lionel Messi har rundet de 35 år, men søndagens VM-finale mod Frankrig var ikke nødvendig superstjernens sidste kamp ved en VM-slutrunde. 

Sådan lyder det i hvert fald nu fra den tidligere Real Madrid-stjerne Jorge Valdano, der selv var med til at vinde VM med Argentina i 1986. 

- Da jeg interviewede ham før VM, så fortalte han mig, da kameraet var slukket, at han ville spille sit femte VM. Ingen fodboldspiller har spillet seks VM-slutrunder. Han sagde til mig, at det nok er umuligt, men han sagde, at han vil fortsætte på landsholdet indtil næste VM-slutrunde, hvis han vandt dette VM, lyder det således, ifølge Mundo Deportivo.

- Vi må se, om han er i stand til at gøre det. Historien har vist, at det praktisk talt er umuligt for en spiller at deltage i seks VM-slutrunder. 

I løbet af VM i Qatar udtalte Messi selv, at denne slutrunde nok ville blive hans sidste, men ifølge Valdano er den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder altså ikke helt afklaret. 

Lionel Messi spillede sin første VM-kamp som 18-årig tilbage i 2006, hvor han blev indskiftet i gruppekampen mod Serbien. Messi scorede i dette opgør, som Argentina vandt med 6-0. Efterfølgende har Messi deltaget ved VM i 2010, 2014, 2018 og 2022. 

Den næste VM-slutrunde afvikles i sommeren 2026, og Lionel Messi fylder 39 år samme sommer. Dermed må tiden vise, om PSG-stjernen stadig har niveauet til den tid.