Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland lokker med fed løn til egypter

Der er en stor pose penge på vej til den egyptiske midtbanespiller Ashour, hvis han skifter til FC Midtjylland, forlyder det. Samtidig er der også nye detaljer om aftalen mellem klubberne.

Den egyptiske landsholdsspiller Emam Ashour bliver i disse tider rygtet til FC Midtjylland, hvor det i første omgang er blevet meldt, at midtjyderne skulle være kommet med et bud på 20 millioner kroner for ham til spillerens klub Zamalek fra Egypten.

Det er dog ikke det eneste, som den nordafrikanske klub har mulighed for at se frem til. Hovedstadsmediet Cairo24 slår fast, at der er indbygget lidt ekstra i det materiale, som parterne sidder med.

Der skulle nemlig være udsigt til en videresalgsklausul på 20 procent for egypterne i så fald, at midtjyderne skulle sælge ham videre. Det bliver dog ikke nævnt, hvorvidt det er på det samlede beløb eller beløbet udover deres eget salg.

Prisen er angiveligt betinget af, at egypterne lader ham gå med det samme.

Det er desuden ikke kun klubben, der kan se frem til noget. Det gør Ashour selvsagt også med en ny arbejdsgiver. I den sammenhæng er der ifølge førnævnte medie planer om, at han kan få en løn på omkring 19 millioner kroner fordelt på en 4,5 år lang kontrakt.

Dermed er der en årsløn på over fire millioner kroner på vej til midtbanespilleren. Det er også noget som det tunesiske medie Koura Plus skriver.

Når det kommer til en deadline for Zamalek for at finde ud af, hvad det skal blive til, så forlyder det fra det store egyptiske medie Al Ain, at de har frem til mandag morgen til at komme med et svar.

Fra selvsamme medie bliver det desuden forklaret, at Emam Ashour selv skulle være meget interesseret i at prøve sig af i europæisk fodbold, og at han ser FC Midtjylland som et rigtig godt sted at lægge ud.

Emam Ashour har spillet 101 kampe for sin nuværende klub med 15 mål og 11 assister til følge for den centrale midtbanespiller.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE