Video : Tipsbladet
Superliga

Lokker FCM-emne med lukrativt tilbud

Zamaleks klubboss kommenterer nu rygterne om, at FC Midtjylland er tæt på at hente Emam Ashour.

Meget tyder på, at den egyptiske midtbanespiller Emam Ashour skifter til FC Midtjylland denne vinter og derved går i landsmanden Mohamed Zidans fodspor.

Men det er ikke med hans nuværende klub, Zamaleks, gode vilje.

Ifølge mediet Ahram har Zamaleks klubboss Mortada Mansour giver et noget specielt interview med klubbens egen tv-kanal, hvor han kommenterede situationen. Og her gjorde det Mansour det meget klart, at Zamalek har skruet op for charmen i et forsøg på at beholde Ashour.

- Ashour modtog et tilbud om at komme til FC Midtjylland for en uge siden, og vi talte med ham om at blive, siger Mortada Mansour og tilføjer:

- Jeg vil have, at han bliver, og vi vil underskrive en ny lukrativ kontrakt med ham, som vi gjorde før med hans holdkammerat Zizo, men han (Ashour) vil gerne spille i udlandet. Jeg er stadig imod hans afgang, men vi kan ikke gå imod hans ønske.

Ifølge klubbossen har Zamalek modtaget et tilbud på godt og vel 24 millioner danske kroner, og i morgen træffes den endelig beslutning om Emam Ashours fremtid.

- Jeg vil give ham indtil i morgen tidlig, og hvis han insisterer på at skifte, vil jeg underskrive kontrakten med det samme, siger Mortada Mansour.

Emam Ashour, 24 år, gør sig på midtbanen og står noteret for seks landskampe for Egypten. Han har desuden spillet 102 kampe for Zamalek, hvor han har leveret 15 scoringer og yderligere 11 assister. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE