Video : Tipsbladet
Superliga

Transferdrama: De kræver kassen for FCK-emnet Holm

FC København jagter Odin Thiago Holm fra Vålerenga. Og den norske klub vil gerne sælge, hvis FCK hæver buddet markant.

De har budt 13,5 millioner kroner for norske Odin Thiago Holm, men FCK og sportsdirektør Peter Christiansen skal have langt flere millioner op af lommen, hvis man skal have held til at rekruttere den dygtige midtbanespiller.

FCK's bud er blevet afvist, og ifølge Nettavisen har Vålerenga gjort det klart over for FCK, hvad kravet er for at sælge.

Klubben fra Norge kræver ifølge Nettavisen 40 millioner norske kroner. Det svarer til 27 millioner danske kroner. 20,5 millioner kroner skal i øvrigt betales med det samme.

Bolden ligger nu på FC Københavns banehalvdel, og det er op til "PC" at finde ud af, om man ønsker at returnere med et nyt bud for det norske midtbanetalent.

- Jeg tror, der er forhandlinger nu. Det sidste, jeg hørte, var, at de talte sammen i går, men Vålerenga virker ikke så interesseret i at sælge i dette vindue, og det er fuldt forståeligt, siger Odin Thiago Holm til Nettavisen. 

Mens det danske transfervindue lukker for tilgange ved midnat, er det norske åbent i et par måneder endnu. Så skulle den norske klub ende med at sælge Holm til FCK, vil det stadig være muligt at hente en erstatning ind i løbet af den næste tid.

Odin Thiago Holm har tidligere været til prøvetræning i FCM og har længe været vurderet som et stort norske talent. Han har kontrakt med Vålerenga frem til 31. december 2024

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE