Video : Tipsbladet
Generelle

Træner afslører: Klubben valgte Sory Kaba

Det var ikke cheftræneren, men Cardiff City, som besluttede, at Sory Kaba skulle være klubbens nye angriber.

På transfervinduets sidste dag skiftede Sory Kaba fra FC Midtjylland til Cardiff City på en lejeaftale  for resten af sæsonen, men i den walisiske klub var han ikke ligefrem en ønskespiller for træner Sabri Lamouchi.

Ja, faktisk er Lamouchis kendskab til Sory Kaba begrænset, afslørede træneren ifølge WalesOnline på et pressemøde torsdag.

Det var nemlig klubbens ledelse, der valgte at gå efter FC Midtjylland-spidsen.

- Jeg har set ham (Kaba) kort. Jeg stoler på folkene i denne klub. De valgte ham. De foreslog mange navne. Vi signede ham, og jeg er glad for ham, så jeg venter bare (på at han ankommer til Wales), sagde Lamouchi ifølge WalesOnline.

En af årsagerne til Lamouchis sparsomme kendskab til Kaba er formentlig, at han selv først blev hyret den 27. januar og derfor ikke kunne spille den store rolle i klubbens rekruttering. 

Torsdag formiddag var Kaba desuden end ikke landet i Cardiff, og af den grund er det også tvivlsomt, om angriberen er med i truppen mod Hull City lørdag. 

- Jeg ved det ikke. Han er ikke engang i bygningen. Han er ikke engang i Cardiff. Efter hans første træning kan jeg svare og sige, hvornår han er klar til at spille. Han vil helt sikkert rejse med os til Hull, fordi han skal lære spillerne, personalet og klubben at kende, sagde cheftræneren.

Sory Kaba, 27 år, scorede to mål i Superligaen i efteråret. I foråret skal han forsøge at hjælpe Cardiff med at overleve i Championship, hvor klubben er nummer 21.