Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-nordmand skadet: Skal undersøges tirsdag

Derudover er Marko Divkovic også blevet ramt af en skade.

Der var nok at glæde sig over i Brøndby mandag, da den københavnske vestegnsklub slog svenske Halmstad med 2-0. Der er dog også noget, som kan ende med at give panderynker hos dem.

Det skyldes, at de blev ramt af en enkelt skade i forbindelse med opgøret. Det oplyser Brøndby på klubbens twitter-konto.

Her bliver det slået fast, at forsvarsspilleren Henrik Heggheim kom ud for et 'mindre vrid i anklen', som nu skal undersøges nærmere af den medicinske stab i klubben tirsdag, hvorefter man altså vil komme nærmere, hvad der er sket med nordmanden.

Derudover kom Marko Divkovic ud for et uheld ved træningen, hvor han fik et slag på foden, som betyder, at han ikke kommer til at være med i de kommende par dage. Det bliver dog slået fast, at angriberen forventes klar igen i løbet af ugen.

Det var Kvistgaarden, der scorede begge mål i deres 2-0-sejr.

Brøndby tager hul på Superliga-genstarten om 13 dage, hvor de møder AC Horsens. Begge klubber ligger i bunden af rækken med syv point ned til nedrykningsstregen for Brøndby, mens Horsens-holdet har otte derned.

Den nye BIF-cheftræner Jesper Sørensen har senest været ude og slå fast, at han kommer til at gøre nogle utilfredse. Læs mere om det her.