Video : Tipsbladet
Skandinavien

Dansk profil med udløb: Tager det meget roligt

Han har kontraktudløb efter sæsonen, men har ikke travlt.

Det er mere end fem år siden, at Lasse Nielsen skiftede til Malmö FF, og den rutinerede dansker er stadig en stor profil for det svenske tophold.

Nielsen er altså blevet en respekteret figur i Allsvenskan-klubben, men han afviser, at han føler sig som en større stjerne, end da han kom til fra Gent i starten af 2017.

- Nej, det ville være forkert at sige. Det, jeg måske kan mærke en forskel på, er, at jeg har fået mere ansvar. Men jeg føler mig ikke som en større stjerne. Absolut ikke. Det har jeg ikke tænkt over. Jeg har mere tænkt over, at jeg har fået større ansvar. Jeg har været her lidt længere og er også en af de ældste.

- Men jeg spiller også med tre nye i bagkæden. Jeg har også et ansvar for at få det hele til at hænge sammen. Jeg føler mig ikke som en større stjerne, men bare at jeg har fået større ansvar, siger han til Fotbollskanalen.

35-årige Nielsen har kontraktudløb ved udgangen af 2023, og hans alder in mente er det naturligt at forestille sig, at Malmö FF overvejer at lade ham gå til den tid. Forsvarsspilleren vil imidlertid gerne fortsætte i klubben, om end han tager situationen med ro.

- Jeg har det godt i Malmö. Jeg har været her siden 2017. Hvad der skal ske, det ved jeg ikke. Det er heller ikke kun op til mig. Jeg tager det meget roligt og tager en dag ad gangen. Jeg synes stadig, det er vildt sjovt at komme ud på træningsbanen.

- Så længe kroppen har det godt, kan jeg ikke se, hvorfor jeg ikke skulle kunne fortsætte. Så vi må se, om det bliver i Malmö eller et andet sted. Det er ikke kun op til mig.

Lasse Nielsen har spillet 198 kampe for Malmö FF.