Video : Tipsbladet
Rygter

Avis: De vil hente Maguire for et svimlende beløb

Den engelske midterstoppers dage i Manchester kan snart være talte, og nu tyder noget på, at han kan forlade United for et stort millionbeløb.

Harry Maguire har været en skygge af sig selv i den seneste tid. Den rekorddyre englænder får ikke meget tid på grønsværen under Erik ten Hag, og han kan snart være fortid i den røde del af Manchester. 

En række engelske klubber, blandt andre West Ham og Newcastle, er blevet meldt interesseret i den engelske landsholdspiller, og nu har en ny bejler angiveligt meldt sig - en, der vil gribe dybt i lommerne for at få nallerne i Maguire. 

Stenrige Paris Saint-Germain vil hente den 30-årige forsvarsspiller for omtrent 420 millioner kroner til sommer. Det skriver The Sun. 

Der skulle angiveligt allerede havde været en aftale på bordet mellem de to klubber i slutningen af januars transfervindue, men tiden løb ud, før aftalen kunne blive færdiggjort. 

PSG har dog ikke mistet interessen i englænderen, og de qatarske ejere er angiveligt parate til at betale Maguires kæmpe hyre på omkring 1,6 millioner kroner om ugen. 

Den tidligere Sheffield United- og Leciester-spiller har blot startet fem kampe i den indeværende Premier League-sæson, omend han stadig er anfører for "The Red Devils". 

Den fysisk stærke englænder får dog stadig tiltro på landsholdet, hvor han var fast mand for Gareth Southgate under VM-slutrunden i Qatar.

Landsholdsprofilen kom til den nordengelske klub i 2019 for 679 millioner kroner, hvilket gør ham til den dyreste forsvarsspiller nogensinde. 

Maguire har optrådt 165 gange for Manchester United og har kontraktudløb i 2025.