Danmarks U21-landshold taber 2-3 til Ukraine

Danmark tabte 2-3 til Ukraine i Steffen Højers debut som U21-landstræner.

Steffen Højer debuterede fredag som U21-landstræner i en venskabskamp mod Ukraine, som blev spillet i tyrkiske Belek, og den tidligere målræv kunne notere sig et sent nederlag i sin første kamp i spidsen for de danske talenter.

Opgøret endte således med en ukrainsk sejr på 3-2.

Ukraine bragte sig foran midtvejs i første halvleg, men Danmark havde mulighed for at udligne kort inden pausen, da de rød-hvide blev tilkendt et straffespark. Wahid Faghir misbrugte dog fra 11 meter-pletten.

Anderledes skarp var Brøndby-angriberen Mathias Kvistgaarden i anden halvleg, da han fik chancen efter blot to minutters spil og udlignede til 1-1.

Efter 68 minutter tog Ukraine føringen på ny, men med seks minutter tilbage fik Danmark igen chancen på straffespark, og denne gang var der ingen slinger i valsen fra Maurits Kjærgaard, der udlignede til 2-2.

Det lignede kampens slutresultat, men i de døende sekunder bragte Ukraine sig igen foran, og denne gange var der ikke tid til et modsvar fra Danmark, der dermed tabte venskabskampen i Tyrkiet.

På tirsdag møder U21-landsholdet Schweiz på hjemmebane i Odense. Også her er der tale om en venskabskamp.