Video : Tipsbladet
Superliga

Neestrup roser Brøndby og AGF: Helt tavs om FCM

Jacob Neestrup ser FC Nordsjælland som værende spillemæssigt stærkere, end de var i efteråret, og FC København-træneren har generelt rosende ord tilovers for de klubber, der endte i Mesterskabsspillet.

Efter et forrygende efterår er FC Nordsjælland resultatmæssigt kommet noget haltende fra start i foråret, hvor Superligaens tophold blot har vundet to ud af fem kampe. 

I et interview med FC Københavns egen hjemmeside har Jacob Neestrup dog peget på, at han rent spillemæssigt nu ser FC Nordsjælland som værende bedre, end de var i efteråret. 

Den påstand uddybede Neestrup efter onsdagens træning, hvor FC København-træneren pegede på, at alle seks hold i Mesterskabsspillet er blevet bedre. 

- Jeg synes, at alle de hold, som er endt i top-6, har fortjent det. Det gælder for alle de hold, der er endt med at komme i top-6, at de er et bedre sted nu, end dér, hvor de var for to, fire eller seks måneder siden. FC København er et bedre sted. Jeg synes, at FC Nordsjælland som udgangspunkt altid udvikler sig godt henover en sæson, lyder det fra Jacob Neestrup. 

- AGF er også et markant bedre sted nu, og har også haft en flot udvikling. Jeg synes også, at Jesper Sørensens Brøndby har fået en spillemæssig fin start. Og Randers har det jo med altid at knibe sig fortjent med.

- Min pointe var bare, at alle hold, som vi skal spille imod - også Viborg - bliver bedre og bedre. Jeg synes, at alle holdene i top-6 er bedre 1. april end de var 1. august. Det er jo sådan, det typisk er med gode hold. 

Er du overrasket over, at FC Midtjylland gik glip af top-6?

- Det har jeg ingen kommentarer til.

FC København indleder på søndag klokken Mesterskabsspillet med en hjemmekamp mod FC Nordsjælland.