Video : Tipsbladet
Superliga

Ekspert om Sisto: Vi er vidne til en tragedie

Fodboldeksperten Peter Sørensen peger på, at det netop er en som Pione Sisto, at FCM har brug for nu.

FC Midtjyllands Pione Sisto er på det seneste igen blevet et samtale-emne for noget, der ikke handler om spillet på banen. I stedet handler det særligt om, at han ikke længere betragtes som en del af FCM-holdet.

I den forbindelse kommer fodboldekspert Peter Sørensen ind på TV3 Sport, hvordan han ser på sagen.

- Det, vi er vidne til, det er jo en tragedie. Det er en ung mand, der er en fantastisk fodboldspiller, når han er bedst - og som åbenbart ikke kan bruges, siger han og fortsætter:

- Det der også er at tilføje, det er, at der er jo ingen særligt i denne tid, i FCM, der ikke ville ønske, at han var på sit bedste. Det er jo præcis sådan en spiller, som de har sukket efter igennem hele den seneste, svære periode for FC Midtjylland, lyder det fra Sørensen.

I samme omgang bemærker kollegaen Jesper Thygesen også, at Pione Sisto har afvist et skifte med udsigt til en stor løn. Det kan ses i videoen i toppen af artiklen.

Sisto selv har også været ude med et nyt afsnit i sin podcast 'Inside by Sisto', hvor han har været ude og fortælle sin version af virkeligheden omkring ham.

Noget af det har handlet om, at FCM kommunikerer via medierne til Sisto. Det er noget, som midtjydernes direktør Claus Steinlein har reageret på, og han kan ikke genkende og peger på, at man lige har holdt et møde med ham. Læs mere om det her.