Video : Tipsbladet
Superliga

Optakt: Lyngby - OB

En af de to tidlige Superliga-kampe søndag er i Lyngby, hvor OB kommer på besøg. Tipsbladet giver dig her en optakt til opgøret.

Kampfakta
Kampstart: Søndag klokken 14.00. 
Spillested: Lyngby Stadion. 
Dommer: Sandi Putros. 
På TV: Canal 9 og Discovery+. 
Hashtag: #lbkob #sldk

Holdnyt
Lyngby
Det er ved at være sidste udkald, hvis Lyngby skal være en del af Superliga-selskabet på den anden side af sommerferien. I øjeblikket er mandskabet fra Sjælland tre point fra AaB på den rigtige side af nedrykningsstregen med ni point tilbage at spille om. 

Derfor er Lyngby mere eller mindre pisket til at få point mod OB søndag eftermiddag - ellers vil det næsten være umuligt at redde livet i Danmarks bedste fodboldrække, hvis AaB eller AC Horsens henter tre point. 

Til det vigtige møde med de fynske striber må Lyngby se bort fra Sævar Atli Magnússon, som er i karantæne, da Lyngbys klage over hans gule kort blev afvist.

Kristian Riis, Jannick Storch og Baptiste Rolland er fortsat på skadeslisten. Tilgengæld kan U19-spilleren Johan Meyer få sin debut.

OB
Andreas Alms mandskab er - ligesom Lyngby - tvunget til at få point i den kommende weekend. Og der skal gerne sættes tre point ind på kontoen. 

OB har nemlig fire point op til FC Midtjylland på den syvendeplads, som kan give europæisk fodbold på den anden side af sommerferien. 

Senest blev det til 1-1 i egen hule mod AaB, og det point skal fynboerne være glade for, hvis vi tænker på, at den bolsjestribede klub fik et straffespark efter 89 minutter, som VAR annullerede grundet en offside i opspillet. 

Søndag eftermiddag kan OB glæde sig over, at Yankuba Minteh er tilbage efter en spillerunde i skammekrogen. 

På skadeslisten er Kenneth Zohore, Naatan Skyttä og Mihajlo Ivancevic. Derudover må de undvære en skadet Bjørn Paulsen, hvilket er et stort slag til en i forvejen tyndslidt defensiv.

Karantæner
Lyngby: Sævar Atli Magnússon. 
OB: Ingen. 

Bud på startopstillinger
Lyngby (3-5-2): Kikkenborg - Gregor, Bjelland, Hey - Storm, Winther, Chukwuani, Rømer, Corlu - Gytkjær, Knudsen. 
OB (4-2-3-1): Hansen - Grubbe, Slotsager, Skjelvik, Adelgaard - Tverskov, Manneh - Minteh, Frøkjær, Sabbi - Kadrii. 

Dom:
Det ligner en meget lige forestilling, hvor ingen af holdene kan bruge et point til ret meget. Alligevel tror vi på en deler i Lyngby. Det slutter 1-1.  

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel