Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Brøndby IF øger transferbudgettet

Brøndby IF stiller ekstra penge til rådighed for Carsten V. Jensen i sommerens transfervindue.

Det store checkhæfte er klar til at blive hevet frem i Brøndby IF.

Ifølge nordicbet.dk kommer Brøndby IF til at skrue op for transferbudgettet til sommer, hvor det ventes, at de blå-gule henter en håndfuld nye spillere, som skal være med til at flytte vestegnsklubben tilbage til toppen af dansk fodbold.

Nordicbet.dk skriver, at Brøndby IF vil skrue markant op for blusset og i løbet af de kommende to transfervinduer ønsker at komme på omgangshøjde med FC Midtjylland i forhold til budgettet - dette er naturligvis forudsat, at FC Midtjylland ikke også pønser på en satsning.

Da Tipsbladet senest gennemgik Superliga-klubbernes spillerbudgetter, lå FC Midtjylland med et budget i omegnen af 135 millioner kroner, mens Brøndby IF's lå på 85 millioner, og det er altså den afstand, Brøndby ønsker at gøre markant mindre over de kommende år, hvilket er blevet muligt med Global Football Holdings indtog i klubben. 

Det forlyder ikke, hvor stort et budget Carsten V. Jensen får stillet til rådighed til spillerkøb i sommerens transfervindue, men søndag fastslog fodbolddirektøren over for TV3 Sport, at planen er at forstærke sig markant.

Tipsbladet har har forsøgt at indhente en kommentar fra Brøndbys bestyrelsesformand Jan Bech Andersen, men han er ikke vendt retur.