Video : Tipsbladet
Ligue 1

Kasper Schmeichels ønske: Så længe vil jeg spille

Den danske landsholdsspiller ønsker ikke at stoppe karrieren lige foreløbig.

Når sæsonen i Frankrig går på hæld om en uge, starter spillet om Kasper Schmeichels fremtid.

Flere har spået, at han kan forlade OGC Nice, selv om hans aftale med klubben løber to år endnu. Det skyldes blandt andet, at der har været meldinger om uro fra holdkammerater, som mener, at danskeren har særstatus.

Men Schmeichel er blevet 36 år, så han er ikke nogen vårhare i fodboldverdenen længere. Derfor ved han også bedst selv, hvordan han holder sig klar. Og den danske landsholdskeeper har efter en svær start stået rigtig godt for OGC Nice.

Selv hvis han ikke skulle ende med at fortsætte i det sydfranske hos OGC Nice, er det Kasper Schmeichels plan at fortsætte karrieren. Måske endda mange år endnu.

Det fortæller han i et interview med Prmie Video Sport France.

- Jeg har ingen planer om at stoppe, tværtimod. Når du når en vis alder, er du klar over, at tiden løber ud en dag. Når du er 25, tror du, at du kan køre videre for evigt. Men du erkender, at der måske ikke er så mange muligheder, så nu er det tid til at arbejde endnu hårdere og gøre mere. Jeg håber, at jeg stadig har kærligheden til det ind i mine 40'ere, og så længe jeg har kærligheden og evnerne, så spiller jeg videre, siger Kasper Schmeichel.

Danskerens klub er nummer ni i Ligue 1 efter 37 runder.

Du kan se klippet med Kasper Schmeichel herunder: